Spletne stave - www.spletne-stavnice.com

Stavite? Stavite na spletu, pokažemo vam kako!

Prednosti:

Aktualni bonusi

TOP Spletne stavnice

Druge spletne stavnice

Slovar pojmov

Uporabne povezave

Stavnica 10bet.com

Med znane stavnice v Evropi sodi 10Bet.com. Svojih strani za razliko od nekaterih drugih jezikov za zdaj nima prevedenih v slovenščino. Uporabniška podpora je na voljo v angleščini. Prednost 10bet.com so visoke kvote in množica dogodkov, pomanjkljivost pa je minimalni limit za dvig dobitkov z bančnim nakazilom.

10bet.com ponuja novim strankam bonus 50 % od prvega pologa vse do višine 30 EUR. Vendar pa je pogoj, da svoj prvi polog vsaj desetkrat stavite. Šele potem se vam pripiše omenjeni bonus. Druga možnost je bonus 10 % vse do višine 150 EUR. Tudi pri njem sicer velja enak pogoj kot pri predhodnem bonusu.

Vaš račun se lahko vodi v nekaj svetovnih valutah. Za nas najbolj običajna valuta so torej evri.

Denar lahko na stavni račun polagate na nekaj načinov. V kolikor izberete bančno nakazilo, plačate visoko provizijo banki, stavnici sicer nič. Minimum je 25 britanskih funtov, oziroma ekvivalent v drugi valuti. V kolikor izberete plačilno kartico, si 10Bet.com odšteje provizijo v višini 0 - 2 % od zneska pologa. V tem primeru je minimalni polog postavljen na 10 funtov. Dvig lahko izvedete s pomočjo bančnega nakazila.

Pomanjkljivosti sta minimalni predpisan znesek, 500 britanskih funtov, ter provizija stavnice. Ta je pri prvem nakazilu v mesecu 5 funtov, pri vsakem nadaljnjem pa 10 funtov. V kolikor torej nimate spletne denarnice, se vam ta stavnica ne izplača preveč.

Stavnica ponuja tudi stave live, lahko torej stavite tudi med potekom že začete tekme. 10Bet.com ima sedež v Veliki Britaniji.

Prednosti stavnice 10bet.com

  • polog na mnogo načinov
  • live stave (stave med potekom tekme)
  • visoke kvote
  • ponudba bonusa do 150 EUR

Pomanjkljivosti stavnice 10bet.com

  • ponudba ni v slovenščini
  • visok limit za dvig dobitka
  • visok minimum za polog
  • provizija pri pologu s kartico

Bonusi stavnice 10bet.com

10Bet.com ponuja novim strankam bonus 50 % od prvega pologa vse do višine 30 EUR. Vendar pa je pogoj, da svoj prvi polog vsaj desetkrat stavite. Šele potem se vam pripiše omenjeni bonus. Druga možnost je bonus 10 % vse do višine 150 EUR. Tudi pri njem sicer velja enak pogoj kot pri predhodnem bonusu.

Kako se registrirati in pridobiti bonus?

Kliknite spodaj na povezavo Želim staviti pri 10Bet.com, registrirajte se, izberite način plačila in zatem položite denar v želenem znesku na svoj stavni račun. Stavite položeni znesek desetkrat in 10Bet.com takoj zatem pripiše bonus na vaš stavni račun.

Želim staviti pri 10bet.com in pridobiti bonus!


Servis: Dodaj med priljubljene | Natisni stran | Zemljevid spletnih strani | AKTUALNI BONUSI!