Spletne stave - www.spletne-stavnice.com

Stavite? Stavite na spletu, pokažemo vam kako!

Prednosti:

Aktualni bonusi

TOP Spletne stavnice

Druge spletne stavnice

Slovar pojmov

Uporabne povezave

Stavnica Betsafe.com

Stavnica Betsafe.com se uvršča med vodilne stavnice v svetovnem merilu. Pri njej so registrirani stotisoči igralcev stav iz več kot sto različnih držav. V kolikor želite tudi vi preizkusiti nekaj novega in sodite med naprednejše igralce, je Betsafe.com gotovo prava izbira za vas.

Betsafe.com ima, tako kot veliko drugih stavnic, sedež na otoku Malta. Svojo dejavnost je začela že leta 2006 v obdobju velikega buma spletnih stav. Stavnici Betsafe.com se je od takrat uspelo zasidrati na trgu stavnic, priti v zavest igralcev po celem svetu in postati sinonim za zanesljivost, varnost in uporabniško udobje.

Tako spletne strani kot uporabniška podpora niso dostopni v slovenščini. Stranke se tako morajo zadovoljiti z angleščino. Uporabniška podpora deluje 24 ur na dan, sedem dni v tednu. V kolikor naletite na kakršnokoli težavo, jo bo stavnica z vami nemudoma razrešila.

Odprtje stavnega računa je zelo enostavno. V glavi strani kliknite na povezavo „Open account“, izpolnite nekaj osebnih podatkov, izberite uporabniško ime in geslo ter si nastavite varnostno vprašanje (npr.: Your favourite team – Vaša najljubša športna ekipa). Nato si izberite valuto. Priporočamo vam sicer evro, lahko pa izberete tudi ameriški dolar, britanski funt, švedske, norveške ali danske krone, poljske zlote in druge valute.

V naslednjem koraku lahko položite denar na svoj igralni račun. Na izbiro imate nekaj različic pologa. Najenostavnejši način je polog s plačilno kartico VISA ali MasterCard. V tem primeru plačate storitveno provizijo 2,5 % od pologa, minimalni polog je 15 EUR, maksimalni pa 10.000 EUR. Enaki limiti veljajo tudi za pologe preko Moneybookers ali Neteller ter bančno nakazilo, vendar pa pri teh načinih pologov ne plačate nobene provizije. Polog z bančnim nakazilom vam vseeno odsvetujemo, saj stavnica nima računa pri slovenski banki. V tem primeru bi plačali nemajhno provizijo banki za nakazilo denarja v tujo valuto.

Svoj dobitek lahko dvignete z običajnim bančnim nakazilom ali spletnimi denarnicami Moneybookers in Neteller. V tem primeru ne plačate provizije stavnici, minimalni dvig je postavljen na 30 EUR, maksimalni pa na 5.000 EUR. Pri bančnem nakazilu pa sta zneska enaka 10 in 15.000 EUR. Dvig z nakazilom vam zopet odsvetujemo zaradi visoke provizije bankam za mednarodna nakazila. Pologe in dvige priporočamo izvajati s spletnimi denarnicami.

Betsafe.com ponuja visoke kvote, v ponudbi najdete hokej, nogomet, tenis, košarko, rokomet, zimske športe, ameriški nogomet, boks, formulo 1, motošport, skvoš, odbojko, lacrosse, kriket, snooker in druge stavne dogodke. Sestavni del ponudbe so tudi stave na najvišja slovenska tekmovanja.

Prednosti stavnice Betsafe.com

 • dvigi brez provizije
 • visoke kvote
 • zanesljivost velike svetovne stavnice
 • pregledne in grafično posrečene spletne strani
 • enostavna registracija in upravljanje
 • varnost
 • live stave
 • ponudba bonusa

Pomanjkljivosti stavnice Betsafe.com

 • strani niso v slovenščini
 • provizija pri pologu
 • ni mogoče uporabljati plačilnih kartic za dvig z računa

Bonusi stavnice Betsafe.com

Stavnica Betsafe.com vam ponuja bonus do 25 EUR. Da bi bonus pridobili, morate podati ako stavo, ki je sestavljena iz treh dogodkov v skupni kvoti minimalno 2,0 ali višji (en dogodek mora imeti kvoto minimalno 1,10). Stavnica vam nato nazaj na račun pripiše 50 % tega stavljenega zneska do maksimalne višine 25 EUR. V kolikor torej želite celoten bonus, morate skupaj staviti 50 EUR. Pozor, v kolikor denar na svoj račun položite preko Moneybookers, vam bonus ne pripada.

Kako se registrirati?

Kliknite spodaj na povezavo Želim staviti pri Betsafe.com, registrirajte se, izberite način plačila in zatem položite denar na svoj stavni račun. Stavite 50 EUR na ako kombinacijo s kvoto 2,0 in bonus 25 EUR je vaš.

Želim staviti pri Betsafe.com in pridobiti bonus!


Servis: Dodaj med priljubljene | Natisni stran | Zemljevid spletnih strani | AKTUALNI BONUSI!