Spletne stave - www.spletne-stavnice.com

Stavite? Stavite na spletu, pokažemo vam kako!

Prednosti:

Aktualni bonusi

TOP Spletne stavnice

Druge spletne stavnice

Slovar pojmov

Uporabne povezave

Stavnica Betclic.com

Varnost in zanesljivost - ravno to vam ponuja ogromna stavnica Betclic.com, katera ima sedež na Malti. Betclic.com za zdaj ne deluje v slovenski različici. Trenutno je Betclic najbolj priljubljena v Franciji, kljub temu da ima stavnica, katero imenujejo tudi "Stavni raj", svoj sedež v Londonu.

Pri Betclic.com najdete tisoče stavnih dogodkov dnevno. Izbirate lahko med najbrž vsemi športi, ki jih poznate. Ponudba posameznih tekmovanj pa je prav tako ogromna. Na seznamu tako najdete tudi najvišje slovensko nogometno tekmovanje. Staviti pri betclic.com se preprosto izplača. Na razpolago so tudi live stave - Betclic ni zaman znana kot najboljša stavnica za live stave. Dnevno jih ponuja veliko število, za mnoge tekme imate tudi možnost spremljati neposredni video prenos ter ob njem staviti v živo.

Strani betclic.com delujejo v celi vrsti jezikov, prav tako tudi uporabniška podpora, kljub temu pa slovenščina za zdaj manjka.

Registracija je zelo enostavna – desno zgoraj kliknite na gumb „REGISTER“ in izpolnite nekaj osnovnih podatkov. Izberite si tudi valuto – najbrž je najbolje izbrati evro.

V naslednjem koraku lahko položite denar na svoj bančni račun. V kolikor boste izbrali polog preko plačilne kartice, je minimum 20 EUR. Provizija za polog je 2 %. V kolikor pa položite več kot 100 EUR, vam provizije ne bo potrebno plačati. Druga možnost je polog preko Moneybookers ali Neteller. Ta možnost je brez provizije z minimalnim pologom 20 EUR. Zadnja možnost je polog na bančni račun - betclick.com za zdaj računa pri kateri izmed slovenskih bank še nima – računajte tako s provizijo za nakazilo.

Dobitek lahko dvignete na vašo plačilno kartico Visa, z bančnim nakazilom ali preko Moneybookers in Neteller. Minimalni dvig je 10 EUR, provizije ne plačate nobene.

Prednosti stavnice Betclic.com

  • Nizek minimalni dvig
  • brez provizije stavnici za polog in dvig
  • Široka ponudba
  • Hitra in enostavna registracija
  • Ponudba bonusa 20 EUR v primeru poraza
  • Live stave

Pomanjkljivosti stavnice Betclic.com

  • Manjka ponudba in uporabniška podpora v slovenščini
  • Provizija 2 % pri pologu s kartico do 100 EUR

Bonusi stavnice Betclic.com

V kolikor se obotavljate pri izbiri stavnice betclic.com, imamo za vas razlog, kateri vas bo gotovo prepričal. Po odprtju računa položite znesek 20 EUR. Stavite. Če zmagate, je denar vaš. V kolikor izgubite, vam betclick.com stavo vse do višine 20 EUR vrne. In to brez kakršnekoli omejitve. Brezplačno lahko tako s pomočjo ponudbe freebet preizkusite, ali vam je pri betclick.com všeč ali ne.

Kako se registrirati in pridobiti bonus v obliki brezplačne stave?

Kliknite spodaj na povezavo Želim staviti pri Betclic.com, registrirajte se, izberite način plačila in zatem položite denar na svoj stavni račun.

Želim staviti pri Betclic.com in pridobiti bonus!


Servis: Dodaj med priljubljene | Natisni stran | Zemljevid spletnih strani | AKTUALNI BONUSI!