Spletne stave - www.spletne-stavnice.com

Stavite? Stavite na spletu, pokažemo vam kako!

Prednosti:

Aktualni bonusi

TOP Spletne stavnice

Druge spletne stavnice

Slovar pojmov

Uporabne povezave

Stavnica WilliamHill.com

„Stranke se na nas zanesejo. Ponujamo jim visoko kakovostni servis z zavedanjem, da jim naš know-how in prijazne storitve posredujejo brezkonkurenčni užitek.“ To je moto slavne britanske stavnice William Hill.

Družba William Hill je bila ustanovljena že leta 1934. V tujini, predvsem v Veliki Britaniji, je ime William Hill sinonim za stavljenje. William Hill je ena izmed najbolj slavnih stavnic, katera poleg stavljenja v poslovalnicah ponuja tudi telefonsko in spletno stavljenje. To, da je William Hill zares uveljavljeno podjetje, je opazno ob pogledu na visoko število poslovalnic v Veliki Britaniji in na Irskem – 2300. William Hill dnevno obdela več kot milijon stav.

Spletne strani William Hill niso prevedene v slovenščino. Poleg angleščine so na voljo tudi v španščini, francoščini, nemščini, grščini in kitajščini. Takoj po prihodu na spletno stran www.williamhill.com vas pozdravita privlačna grafika in prijetno uporabniško okolje.

Po kliku na gumb „Join Now“ se lahko nemudoma registrirate za stavljenje. Izpolniti je potrebno le nekaj osnovnih podatkov ter izbrati valuto – na izbiro imate poleg evra tudi britanski funt, ameriški, avstralski in kanadski dolar, švedske ali danske krone, švicarske franke in druge. Mi vam priporočamo evro.

V naslednjem koraku boste pozvani, da na svoj račun vložite finančna sredstva. Priporočamo izbrati debetno ali kreditno kartico. Minimalni polog je 10 britanskih funtov (ali ekvivalent v drugi valuti), maksimum pa 99.000 funtov. Druga možnost je uporaba spletne denarnice Moneybookers z minimalnim pologom 10 funtov in maksimalnim 10.000 funtov, oziroma bančno nakazilo. Vendar pa tu za mednarodno nakazilo plačate provizijo vaši banki. Sama stavnica ne zaračuna nobene provizije za polog.

Dobitke lahko dvigujete na enak način – torej z Vašo plačilno kartico, bančnim nakazilom ali preko spletne denarnice Moneybookers. V ponudbi William Hill je poleg tradicionalnega nogometa in tenisa veliko drugih športov – ameriški nogomet, kolesarstvo, golf, kriket, košarka, boks, baseball, rokomet, hokej na ledu, motošport in drugi. Na razpolago so tudi družbene stave, kot je npr. politika in podobno. V ponudbi so tudi nemška tekmovanja.

Prednosti stavnice WilliamHill.com

  • brez provizije stavnici za polog
  • široka ponudba stav
  • visoke kvote
  • pregledne spletne strani
  • hitra in enostavna navigacija

Pomanjkljivosti stavnice WilliamHill.com

  • visoka provizija banki pri pologu z nakazilom na račun
  • strani niso v slovenščini
  • manjka ponudba vrste tekmovanj iz manjših evropskih držav

Bonus stavnice WilliamHill.com

Stavnica William Hill trenutno za športno stavljenje ne ponuja nobenega bonusa.

Kako se registrirati?

Kliknite spodaj na povezavo Želim staviti pri William Hill, registrirajte se, izberite način plačila in zatem položite denar na svoj stavni račun. Nato pa se že lahko spustite v vrtinec stav pri prestižni britanski družbi!

Želim staviti pri WilliamHill.com!


Servis: Dodaj med priljubljene | Natisni stran | Zemljevid spletnih strani | AKTUALNI BONUSI!