Spletne stave - www.spletne-stavnice.com

Stavite? Stavite na spletu, pokažemo vam kako!

Prednosti:

Aktualni bonusi

TOP Spletne stavnice

Druge spletne stavnice

Slovar pojmov

Uporabne povezave

1. Registrirajte se
2. Prenesite denar
3. Stavite za zmago

Registrirajte se

Registracija je pri večini stavnic razmeroma enostavna, hitra in intuitivna. Če pa nimate s spletno stavo zadostnih izkušenj, priporočamo uporabljati le te stavnice, ki imajo svoje strani v slovenščini.

Pri registraciji vedno izpolnjujte pravilne in popolne podatke. Količina informacij, ki jih morate stavnicam posredovati, je povsod enaka. Gre predvsem za vaše popolno ime, naslov, datum rojstva, e-mail, telefon in še login z geslom. Ni treba bati se zlorabe vaših osebnih podatkov. Vse informacije so varovane in stavnice upoštevajo zakone o varstvu osebnih podatkov.

Pozor, nekatere stavnice (na primer bwin.com) bodo zahtevale potrditev podatkov in polnoletnosti s posredovanjem kopije osebne izkaznice ali potnega lista. Če bi podatke izpolnili nepravilno, stavnica vam morebitnega zadetka ne bo izplačala!

Pri kateri stavnici se registrirati?

Priporočamo vam iti skozi njihov seznam s pomočjo linkov v desnem stolpcu, kjer boste našli podrobno opisane prednosti in slabosti posameznih stavnic. Med najboljše sodi Betclic.com ali Bwin.com. Zelo enostavna in pregledna je Bet-at-home.com in nova stavnica Jetbull.com. Če pa mislite s stavo resno, sigurno poskusite stavno borzo Betfair.com.

1. Registrirajte se | 2. Prenesite denar | 3. Stavite za zmago

Servis: Dodaj med priljubljene | Natisni stran | Zemljevid spletnih strani | AKTUALNI BONUSI!