Spletne stave - www.spletne-stavnice.com

Stavite? Stavite na spletu, pokažemo vam kako!

Prednosti:

Aktualni bonusi

TOP Spletne stavnice

Druge spletne stavnice

Slovar pojmov

Uporabne povezave

1. Registrirajte se
2. Prenesite denar
3. Stavite za zmago

Kako se vplača denar na račun?

Načinov, kako vplačati denar na vaš stavni račun, je res veliko. Tega se ni treba bati. Najbolj uporabljan način je vplačilo s klasičnim bančnim nalogom. Po registraciji boste v uporabniški sekciji na svojem stavnem računu poiskali sekcijo „vplačilo“, kjer bo navedena številka bančnega računa, kamor naj denar nakažete, tudi sklic, ali pa specifičen simbol, pod katerim naj bo nalog uresničen.

Druga možnost je vplačati denar na račun prek elektronske bančne kartice. Informirajte se v svoji banki na to možnost. Ne vse kartice te operacije omogočajo, standardne kartice Visa in Mastercard pa ne predstavljajo nobenega problema. Nekatere stavnice zaračunavajo za vplačilo majhno takso.

Drugi način je vplačilo s pomočjo spletne denarnice. Priporočamo vam moneybookers.com. Na tem naslovu se registrirate, oblikujete svoj račun in z bančnim nalogom si sem vplačate denar. Pomembno je, da tako na monebookers.com kot tudi pri registraciji v določeno stavnico navedete enak elektronski naslov. S tem se boste izognili komplikacijam. Če boste navedli drugi naslov, morate zaprositi za dobropis slovenskega zastopnika firme.

Denar iz Moneybookers.com razen vplačila na svoj stavni račun lahko uporabljate tudi za plačilo v različnih spletnih trgovinah.

1. Registrirajte se | 2. Prenesite denar | 3. Stavite za zmago

Servis: Dodaj med priljubljene | Natisni stran | Zemljevid spletnih strani | AKTUALNI BONUSI!