Spletne stave - www.spletne-stavnice.com

Stavite? Stavite na spletu, pokažemo vam kako!

Prednosti:

Aktualni bonusi

TOP Spletne stavnice

Druge spletne stavnice

Slovar pojmov

Uporabne povezave

Stavnica Tipico.com

Stavnica Tipico.com je prava izbira za naprednejše igralce stav, ki iščejo netradicionalna stavna podjetja. Tipico.com je bil ustanovljen leta 2004 in se za zdaj ne uvršča med vodilne na trgu, kljub temu pa lahko najdete mnogo razlogov, zaradi katerih se pri Tipico.com izplača odpreti račun in staviti.

Tipico.com ima sedež na Malti, podobno kot veliko drugih spletnih stavnic. Strani stavnice za zdaj ne delujejo v slovenščini. Prevedene so v štiri jezike – poleg italijanščine tudi v angleščino, nemščino in francoščino. V istih štirih jezikih je ponujena tudi uporabniška podpora. Odprtje stavnega računa je zelo enostavno. V desnem stolpcu spletne strani Tipico.com kliknite na povezavo „Register now“ in izpolnite nekaj osnovnih osebnih podatkov vključno z e-naslovom. Obrazec pošljite, po približno desetih minutah pa boste od stavnice prejeli e-sporočilo s povezavo, na katero morate klikniti. Le na ta način boste dokončali in potrdili svojo registracijo.

Valuta stavnega računa je standardno nastavljena na evro, druge valute si ne morete izbrati.

Da bi lahko začeli staviti, je potrebno položiti finančna sredstva na vaš igralni račun (s pomočjo gumba „Payment“ v glavi spletne strani). Možnosti pologa je nekaj, mi vam priporočamo polog preko spletne denarnice Moneybookers. Minimalni polog je v tem primeru 10 EUR, maksimalni pa 1000 EUR. Tipico.com si ne zaračuna nobene provizije za polog. Alternativna možnost so pologi s plačilnimi karticami Visa in MasterCard pri enakih pogojih – torej brez provizije, v razponu 10 – 1000 EUR. Uporabite lahko tudi storitev Paysafecard pri kateri je minimalni polog postavljen na zgolj en evro.

Slabše pa je pri dvigih. Dvigujete lahko preko Moneybookers, kar vam tudi priporočamo. En dvig tedensko je brezplačen, ob vsakem nadaljnjem pa je provizija 5 EUR. Druga možnost je dvig z bančnim nakazilom. Tukaj imate na razpolago brezplačno tri dvige v koledarskem tednu, pri čemer za četrti in vsak nadaljnji dvig plačate pet evrov. Bančno nakazilo vam sicer odsvetujemo iz dveh razlogov. Prvi je, da nakazilo traja 3 – 7 delovnih dni, drugi razlog pa predstavlja nemajhna provizija vaši banki za mednarodno bančno nakazilo.

Ponudba dogodkov je pri tej stavnici sorazmerno bogata. V ponudbi najdete nogomet, hokej, košarko, rokomet, tenis, boks, odbojko, ragbi, futsal in druge športe. Ne manjkajo niti kvote za slovenska tekmovanja v nogometu in hokeju (in to ne samo za najvišja). Stavnica Tipico.com ponuja tudi veliko število live stav.

Na spletnih straneh Tipico.com najdete tudi razdelek posvečen live izidom, torej trenutnim izidom že začetih tekem. Stavite in spremljajte, kako vašemu favoritu uspeva. Doživite pravi adrenalin s Tipico.com!

Prednosti stavnice Tipico.com

  • pologi in dvigi brez provizije
  • široka ponudba kvot
  • enostavna registracija in upravljanje
  • varnost
  • live stave
  • live izidi

Nevýhody sázkové kanceláře Tipico.com

  • strani niso prevedene v slovenščino
  • ni mogoče izbrati valute računa
  • ni mogoče uporabljati plačilnih kartic za dvig z računa

Bonusi stavnice Tipico.com

Stavnica Tipico.com trenutno ne ponuja nobenega bonusa za nove ali obstoječe stranke.

Kako se registrirati in zmagovati?

Kliknite spodaj na povezavo Želim staviti pri Tipico.com, registrirajte se, izberite način plačila in zatem položite denar na svoj stavni račun. Nato že lahko začnete staviti in zmagovati.

Želim staviti pri Tipico.com!


Servis: Dodaj med priljubljene | Natisni stran | Zemljevid spletnih strani | AKTUALNI BONUSI!