Spletne stave - www.spletne-stavnice.com

Stavite? Stavite na spletu, pokažemo vam kako!

Prednosti:

Aktualni bonusi

TOP Spletne stavnice

Druge spletne stavnice

Slovar pojmov

Uporabne povezave

Stavnica Ladbrokes.com

Ladbrokes.com je uveljavljena britanska stavnica, katera ima mnogo strank po celem svetu. Deluje v številnih državah in jezikovnih izvedbah, ne manjka niti slovenska različica.

Trenutno si lahko odprete račun pri tej stavnici v številnih valutah, vključno z evri.

Prednost stavnice Ladbrokes.com je sorazmerno lahka in hitra registracija. Ko izpolnite vse potrebne podatke, lahko na svoj račun nemudoma položite finančna sredstva. Na razpolago imate takoj nekaj možnosti – najbolj običajna in najhitrejša možnost je polog s pomočjo vaše kreditne ali debetne kartice. Nadalje si denar na igralni račun lahko pošljete z bančnim nakazilom, kar traja nekaj dni, ali pa preko spletnih denarnic Moneybookers in Neteller.

Ladbrokes.com ponuja veliko število stav na najrazličnejše športe. V ponudbi ima sicer tudi slovenska nogometna tekmovanja, po njihovem izboru pa se gotovo ne odlikuje. Zanimivost je široka ponudba posebnih stav, na primer na razne televizijske nagradne igre, politiko in celo na vreme. Pomanjkljivosti so sorazmerno neizrazita in neprivlačna grafika ter tudi slabša funkcionalnost strani, na katerih se občasno prekrivajo posamezni razdelki. Bolj potrpežljivih uporabnikov pa to najbrž ne bo motilo. Ladbrokes.com ponuja tudi t.i. live stave – stavite lahko tudi med potekom že začetega športnega srečanja.

V kolikor boste na svoj račun polagali ali z njega dvigali denar, ne boste plačali nobene provizije. Minimalni polog pri uporabi plačilne kartice je 5 funtov (oziroma ekvivalent v drugi valuti), pri bančnem nakazilu ali uporabi spletne denarnice pa 10 funtov. Pri dvigu so minimalni zneski enaki kot pri pologu. Dvig s kartico ali nakazilom traja tri do pet dni, dvig s spletno denarnico minimalno šest ur. Ne priporočamo uporabe bančnega nakazila, saj bi tako pri pologu in dvigu plačali visoko provizijo vaši banki.

Prednosti stavnice Ladbrokes.com

  • Široka ponudba kvot
  • Pologi s kartico, nakazilom ali spletno denarnico
  • Nizki minimalni pologi in dvigi
  • ima strani v slovenščini

Pomanjkljivosti stavnice Ladbrokes.com

  • malo stav na slovenska tekmovanja
  • Ne ponuja nobenega bonusa
  • Slabša funkcionalnost in grafika spletnih strani
  • Slabša pomoč za neizkušene uporabnike

Bonusi stavnice Ladbrokes.com

Stavnica Ladbrokes.com ne ponuja nobenega bonusa.

Kako se registrirati in pridobiti bonus?

Kliknite spodaj na povezavo Želim staviti pri Ladbrokes.com, registrirajte se, izberite način plačila in zatem položite denar na svoj stavni račun. Nato lahko nemudoma stavite brez storitvene provizije.

<Želim staviti pri Ladbrokes.com in pridobiti bonus!


Servis: Dodaj med priljubljene | Natisni stran | Zemljevid spletnih strani | AKTUALNI BONUSI!