Spletne stave - www.spletne-stavnice.com

Stavite? Stavite na spletu, pokažemo vam kako!

Prednosti:

Aktualni bonusi

TOP Spletne stavnice

Druge spletne stavnice

Slovar pojmov

Uporabne povezave

Stavnice Gamebookers.com

Stavnica Gamebookers.com je prava izbira za napredne igralce, kateri iščejo nekaj več v primerjavi z običajnimi spletnimi stavnicami. Gamebookers.com se uvršča med vodilne svetovne stavnice, poudarek daje na enostavnost upravljanja, varnost in zanesljivost. Uporablja najnovejše tehnologije in inovacije v svojem sistemu, kar vam zagotavlja izredno udobje in užitek.

Gamebookers.com ima sedež na Gibraltarju. Strani stavnice za zdaj ne delujejo v slovenskem jeziku. Spletne strani so na voljo v angleščini, italijanščini, nemščini, španščini, francoščini, poljščini, ruščini ter nekaj drugih jezikih. V istih jezikih je ponujena tudi uporabniška podpora.

Odprtje stavnega računa je zelo enostavno. V zgornji vrstici spletne strani Gamebookers.com kliknite na povezavo „Create new account“, zatem izpolnite osnovne osebne podatke ter izberite uporabniško ime in geslo. Geslo mora vsebovati najmanj eno veliko črko, eno malo črko in številko. Pri registraciji si izberete tudi valuto, v kateri se bo vodil vaš račun. Poleg evra imate na izbiro tudi ameriški in kanadski dolar, britanski funt, poljske zlote ali madžarske forinte. V nadaljevanju si izberete varnostno vprašanje (npr.: Favourite movie? – Najljubši film?) in s kljukico v polju potrdite, da ste starejši od 18 let.

V naslednjem koraku lahko položite denar na svoj igralni račun pri stavnici Gamebookers.com. Zopet imate nekaj možnosti – najenostavnejša možnost je polog s pomočjo debetne ali kreditne kartice VISA, VISA Electron ali MasterCard. Nadalje lahko polagate preko spletnih denarnic Neteller ali Moneybookers, oziroma z bančnim nakazilom. Minimalni polog je vedno enak 7 EUR, nobene storitvene provizije se ne plača.

Slabše je z dvigi. Dvignete lahko z običajnim bančnim nakazilom. Provizija je v tem primeru 2 EUR, minimalni dvig pa 69,85 EUR. Dvigujete pa lahko tudi s pomočjo klasične poštne nakaznice – za provizijo 1 evro je možno dvigniti minimalno 3,49 EUR.

Ponudba stavnih dogodkov je pri Gamebookers.com sorazmerno bogata. V ponudbi najdete nogomet, hokej, košarko, rokomet, tenis, ameriški nogomet, baseball, boks, kriket, golf, konjske dirke, odbojko, snooker, zimske športe ipd. Ne manjkajo niti kvote za najvišja slovenska tekmovanja.

Prednosti stavnice Gamebookers.com

  • pologi brez provizije
  • široka ponudba kvot
  • zanesljivost velike svetovne stavnice
  • pregledne in grafično posrečene spletne strani
  • enostavna registracija in upravljanje
  • varnost
  • live stave

Pomanjkljivosti stavnice Gamebookers.com

  • strani in uporabniška podpora niso v slovenščini
  • provizija pri dvigu z računa
  • ni mogoče uporabljati plačilnih kartic za dvigovanje z računa

Bonus stavnice Gamebookers.com

Stavnica Gamebookers ima skrbno izdelan sistem bonusov. Vrne vam na primer 10% prve stave vse do višine 10 EUR. Ponuja tudi posebne rojstnodnevne bonuse. V kolikor boste pri Gamebookers stavili redno, boste dobivali bonuse glede na količino stavljenega denarja. Trenutno stavnica ponuja tudi bonus dobrodošlice, s katerim k vašemu prvemu pologu doda enak znesek vse do višine 30 EUR. Tega bonusa pa ni mogoče izrabiti pri pologu s spletnimi denarnicami Moneybookers in Webmoney.

Kako se registrirati?

Kliknite spodaj na povezavo Želim staviti pri Gamebookers.com, registrirajte se, izberite način plačila in zatem položite denar na svoj stavni račun. Nato že lahko stavite in zmagujete.

Želim staviti pri Gamebookers.com in pridobiti bonus!


Servis: Dodaj med priljubljene | Natisni stran | Zemljevid spletnih strani | AKTUALNI BONUSI!