Spletne stave - www.spletne-stavnice.com

Stavite? Stavite na spletu, pokažemo vam kako!

Prednosti:

Aktualni bonusi

TOP Spletne stavnice

Druge spletne stavnice

Slovar pojmov

Uporabne povezave

Kako izbrati stavnico

Na podlagi česa izbirati stavnico?

To je težko vprašanje. Odvisno je predvsem od vas in od tega, kaj vi kot končna stranka želite. Če pa niste preveč izkušen/a, priporočamo vam izbrati takšno stavnico, ki ima web kompletno v slovenščini in je pri njej mogoče staviti za euro. Takšne so na primer bwin.com, Bet-at-home.com ali Bet365.com.

Če pa so tisto glavno, zaradi česar želite staviti na spletu, live stave, priporočamo vam bwin.com, ki v tej stroki nima konkurence. Če pa ste izkušenejši uporabniki, ni treba se bati niti tujih, oziroma tujejezičnih stavnic.

Če želite nekaj več, poskusite na primer Betfair.com. Ne gre namreč za klasično stavnico, toda za borzo. Posamezni uporabniki si med sabo izpisujejo tečaje in stavijo med sabo. Bwin.com je znana po tem, da je tam mogoče staviti na veliko količino tekem skupaj z nižjimi slovenskimi tekmami. Po drugi strani pa navadno nudi slabše tečaje.

Bet-at-home.com je znana po široki ponudbi challengerjev in po boljših tečajih. Visoke tečaje nudijo stavne borze, kjer si tečaje medsebojno izpisujejo sami igralci. Za Slovence predstavljajo borze nekaj, česa na prvi pogled ne razumejo, toda postopoma postaja ta vrsta stave vse bolj popularna, ker nudi res najvišje tečaje. Najpomembnejša borza je Betfair.com. Borze izkoriščajo ljudje navadno za solo stave, t.i. AKO stave nudijo predvsem klasične stavnice.

Stavnico lahko izbirate tudi po bonusu, ki ga dobite po registraciji. Proučite seznam posameznih stavnic in najdite ta najboljši bonus prav za vas!


Servis: Dodaj med priljubljene | Natisni stran | Zemljevid spletnih strani | AKTUALNI BONUSI!